1 Mile To You (2017)

Kur një adoleshent humbet të dashurën e tij në aksident tragjik, ai zbulon se vrapimi e mban atë të lidhur pas kujtimeve. Duke ndjekur kujtimin e saj, ai vrapon gjithnjë e më shpejt, duke lënduar kështu edhe veten. Trajneri dhe një vajzë e re, do të përpiqen të zbulojnë çfarë ndodh brenda tij…

Koha: 104 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *