PRISNI 7 SEKONDA

12 Rounds 2: Reloaded

Nick Malloy eshte nje mjek ambulance te cilit po i bejne nje loje vdekjeprurese me 12 raunde. Me shume pak kohe ne dispozicion dhe me jeten e gruas ne duart e tij ai duhet te zbuloje menyren se si ti shpetoje gjithe kesaj.

Koha: 95 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *