PRISNI 7 SEKONDA

12 Rounds

Detektivi Deni Fisher zbulon se një vrasës që ka arrestuar në të shkuarën, i rrëmben të dashurën dhe për ta shpëtuar duhet të kaloje 12 fazat e sfidës që i vendos.

Koha: 108 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *