127 Hours (2010)

Aron Ralston ka një pasion për çdo aktivitet të jashtëm. Por kur një gur e ngec brenda një kanioni të Jutas, aventura e një njeriu në kërkim të emocioneve kthehet në sfidën e një jete. Gjatë pesë ditëve në vazhdim, Ralstoni niset në një udhëtim të jashtëzakonshëm personal në të cilin mbështetet te kujtimet e familjes dhe shokëve – po ashtu dhe në vetë kurajën dhe zotësinë e tij – për ta kthyer fatkeqësinë në triumf!

Koha: 94 min