13 Sins (2014)

Një telefonatë misterioze e dërgon Eliotin në një serë lojrash të frikshme dhe të rrezikshme. Janë 13 sfida për t’u kaluar. Asnjëra nuk është si tjetra dhe shpërblimi sa vjen dhe rritet. Janë 13 sfida për t’u kaluar. Asnjëra nuk është si tjetra dhe shpërblimi sa vjen dhe rritet.

Koha: 93 min