21 Bridges (2019)

“21 URA” : Një ndjekje për të arrestuar dy të dyshuar për vrasjen e tetë policëve nxjerr në pah diçka më të madhe. Polic që janë përfshirë në kartele droge dhe drejtues të lart që e mbështesin këtë aktivitet.

Koha: 99 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *