PRISNI 7 SEKONDA

21 Jump Street

Dy ish-armiq gjimnazi që kthehen në partnerë policorë nuk arrijnë dot të bëjnë një arrestim – derisa u caktohet të shtiren si nxënës dhe të asgjësojnë një rreth droge brenda shkollës së tyre të vjetër. Duke jetuar përsëri si adoleshentë, ata rrëshqasin në veten e tuaj të vjetër dhe rrezikojnë çështjen – dhe miqësinë e tyre – me pasoja katastrofike dhe tepër gazmore!

Koha: 109 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *