28 Hotel Rooms (2012) +18

Një shkrimtar dhe një llogaritare takohen teksa janë rrugës për në punë, megjithëse të dy janë në fillimin e një lidhjeje, qëndrimi i tyre në hotel për një natë do të ndryshoje gjithçka…

Koha: 82 min