303 (2018)

Dy studentë universiteti, Xhuli dhe Jani, nisen së bashku nga Berlini në drejtim të jugut në një rulotë të vjetër, por për arsye të ndryshme.

Koha: 145 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *