37 Seconds (2019)

Juma është një grua Japoneze, e cila vuan nga paraliza cerebrale. E ndarë mes detyrave të saj familjare dhe ëndrrës së saj të bëhet një artiste e librave komikë (manga), ajo lufton për një jetë të udhëhequr nga ajo.

Koha: 115 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *