37 Teen (2019)

Miliarderi softuerëve, Adam Pi ka gjithçka në jetë, me përjashtim të kujtimeve pozitive nga Shkolla e Mesme. Ai i ofron të gjithë rrogën e një viti atyre që kthehen dhe bëjnë përseri gjimmnazin.

Koha: N/A

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *