47 Ronin (2013)

Kai, një rebel i cili bashkohet me Oishi, udhëheqësin e 47 Ronin. Së bashku ata duan të marrin hak mbi oborrtarin e pabesë që e vrau liderin e tyre dhe refuzoj klanin e tij. Për të rivendosur nderin e atdheun të tyre përsëri, ata marrin një rrugë plot me rreziqe , rrugë që për çdo luftetar tjetër do ishte i pamundur.

Koha: 128 min