7:20 Once a Week (2018)

Dy të panjohur kanë një takim të parë të zjarrtë dhe do të takohen çdo të enjte. Shpejt kuptojnë se tërheqja nuk është thjesht fizike, por marrëdhënia njerëzore është më e ndërlikuar se vetëm seks.

Koha: 76 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *