A Case of You (2013)

Një shkrimtar i ri përpiqet ti bëjë përshtypje një vajzë të cilën e njeh në internet në një profil teper tërheqës, por ai e gjen veten në një situatë tepër të vështirë kur ajo dashurohet me të dhe ai duhet të hiqet sikur gjithçka shkon mirë.

Koha: 89 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *