A Cinderella Story: Christmas Wish (2019)

Katerina Deker, një adoleshente që jeton me njerkën dhe dy motrat e saj do t’i duhet të durojë sjelljen e tyre për të trashëguar pasurinë e babait dhe për të ndjekur ëndrrën e saj si këngëtare.

Koha: 85 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *