A Dark Place (2018)

Humbja e një djaloshi në një qytezë të qetë pyjore vendos në lëvizje një sanitar që pastron mbeturinat i cili vendoset në rolin e detektivit për të zgjidhur një hetim plot mister dhe rrezik.

Koha: 89 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *