A Faithful Man (2018)

Mariana e lë Abelin për Polin, mikun e tij më të mirë dhe babanë e fëmijës së saj të palindur. Nëntë vjet më vonë, Poli vdes dhe Mariana kthehet me Abelin. Por, gjërat kanë ndryshuar për të dy dhe marrëdhënia e tyre s’mund të jetë më si dikur…

Koha: 75 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *