A Long Way Down (2014)

Katër njerëz takohen në mbrëmjen e Vitit të Ri dhe formojnë një familje zëvendësuese për të ndihmuar njëri-tjetrin me vështirësitë e jetës.

Koha: 96 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *