PRISNI 7 SEKONDA

A Monster in Paris

Një film i animuar, ngjarjet e të cilit zhvillohen në Paris në vitet 1910 e që flet për një përbindësh që jeton në një kopësht dhe dashurinë e tij për një këngëtare të bukur e të re.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *