A Quiet Place (2018)

Një familje jeton një ekzistencë të izoluar në heshtje të plotë, nga frika e një kërcënimi të panjohur që ndjek dhe sulmon edhe zhurmën më të vogël.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *