A Serial Killer’s Guide to Life (2019)

Louise Farnt eshte e fiksuar me boten e meditimit. Dhe kur ajo takon gurun jo dhe aq te shendetshme menderisht Val Stone, nje seri vrasjesh fillon te ndodhi.

Koha: 81 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *