PRISNI 7 SEKONDA

A Soldier’s Revenge

I përndjekur nga të kaluarat e luftës, një ushtar vrasës gjakftohtë duhet të mbrojë dy fëmijët e tij dhe të shpëtojë bashkëshorten nga një armik i vjetër…

Koha: 140 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *