A Star Is Born (2018)

Një muzikant ndihmon një këngëtare të re të bëhet e famshme, edhe pse karriera e tij fundoset përditë e më shumë për shkak të moshës dhe alkoolit.

Koha: 136 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *