A Walk Among the Tombstones (2014)

Katër mike të ngushta shkojnë diku për të provuar verë dhe shumë shpejt e gjejnë veten duke luftuar për jetët e tyre.

Koha: 114 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *