A Werewolf in England

Një Këshilltar i Famullisë dhe një kriminel strehohen në një shtëpi në një fshat të largët, pa dijeni se ujqërit e etur për mish banojnë në tokat pyjore përreth dhe janë gati të ushqehen.

Zhanri: Horror

Drejtori:

Shteti:

Koha: 84 min

Realizimi:

IMDb: 5.9

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *