A Witness Out of the Blue (2019)

Një thriller në Hong Kong për një detektiv dhe një papagall. Një ivestigim per të gjetur vrasësin e vërtetë me ndihmën e papagallit të tij, i cili ka parë gjithë ngjarjen.

Koha: 104 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *