A Wizard’s Tale (2018)

Mbretëri tullumbacesh, dragonj policie të përgjumur dhe magjistarë të lumtur… kështu i mban mend Terri përrallat e gjyshes së tij. Vetëm se ato dalin të jenë të vërteta dhe jo aq të gëzueshme. Me çfarë do i duhet atij të luftojë për t’i kthyer gjërat e lumtura, siç ishin?…

Koha: 97 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *