Abduction (2019)

Kuini del nga shatërvani i një parku në Vietnam duke mos mbajtur mend se kush është apo se nga vjen. Ndërkohë që vërdalliset nëpër qytet, duke kujtuar copëza nga e kaluarës së tij, ai ndiqet vazhdimit nga disa figura të mistershme dhe të rrezikshme.

Koha: 98 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *