Abominable (2019)

Tre adoleshentë ndihmojnë një njëri dëbore që të kthehet në familjen e tij ndërkohë që përpiqen ta shpëtojnë atë nga një pasanik dhe një zoologe që duan ta përdorin për qëllimet e tyre.

Koha: 97 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *