PRISNI 7 SEKONDA

Above the Rim

Historia e një ylli premtues të basketbollit në shkollën e mesme dhe marrëdhëniet e tij me dy vëllezër, një tregtar i drogës dhe tjetri një ish-yll basketbolli që po kalon periudha të vështira dhe tani i punësuar si roje sigurie.

Koha: 96 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *