Action Point (2018)

D.C. është pronari i krisur i “Action Point”, një park zbavitës me çmime të ulëta, ku lojërat janë projektuar me siguri minimale, për argëtim maksimal. Për të ruajtur parkun e tij të dashur dhe marrëdhënien me vajzën, D.C dhe stafi i tij, duhet të rrezikojnë gjithçka…

Koha: 85 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *