Ad Astra (2019)

Astronauti Roy McBride merr përsipër një mision përmes sistemit diellor për të zbuluar të vërtetën e zhdukjes së babait të tij dhe ekspeditës së tij të mallkuar që 30 vite më pas kërcënon universin.

Koha: 123 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *