Adventure Force 5 (2019)

Kur qyteti i tyre i vogël vihet në rrezik, pesë fëmijë mblidhen së bashku për të përballuar vetë rrezikun dhe për të shpëtuar gjithë qytetin.

Koha: 82 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *