After Porn Ends 2 (2017)

Një eksplorim mbi jetën e disa ish-aktorëve +18, të cilët rrëfejnë jetën dhe karrierën e tyre ku disa ndjehen krenar ndërsa disa të penduar… Tashmë ajo periudhë ka mbaruar dhe ato po përballen me jetën pas pornografisë.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *