After the Sunset (2004)

Dy hajdutë profesionistë do të tërhiqen pas një misioni të fundit të suksesshëm. Duke qëndruar në parajsën e tyre tropikale, ferra e tyre e vjetër, agjenti Lloyd i FBI-s, shfaqet për t’u siguruar se ata janë tërhequr, por kur Lloyd sheh të ankoruar në një port anijen luksoze të quajtur “Diamond Cruise” ai bindet se ata s’janë tërhequr dhe anija është hapi i tyre i radhës…

Koha: 97 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *