Against Their Will (2012)

Francë 1943. Dy vajza të bukura 17 vjeçare, Alice dhe Lisette, janë ndarë nga nazıstët nga familjet e tyre dhe, së bashku me shumë të tjerë, janë dërguar në kampin e punës në Gjermani, kamp I krijuar për të thyer shpirtrat e tyre.

Koha: 92 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *