Aladdin

Aladdin është një film fantastik muzikor i animuar Amerikan i vitit 1992 i prodhuar nga Walt Disney Feature Animation dhe lëshuar nga Walt Disney Pictures.

Zhanri: AnimuarAventurëDublimeFamiljar

Drejtori: ,

Shteti:

Koha: 90 min

Realizimi:

IMDb: 8.0

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *