Aladdin (1992)

Aladdin është një film fantastik muzikor i animuar Amerikan i vitit 1992 i prodhuar nga Walt Disney Feature Animation dhe lëshuar nga Walt Disney Pictures.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *