Alex Cross (2012)

Një hetues vrasjesh, shtyhet përtej kufijve të tij morale dhe fizike ndërsa ai ndjek një vrasës me pagesë i cili është i specializuar në tortura dhe gjymtime.

Koha: 101 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *