Ali G Indahouse (2002)

Ali Xhi, rastësisht bëhet një gurë shahu nga zëvendës Kryeministri, për të rrëzuar Kryeministrin e Britanisë së Madhe. Megjithatë, Ali përqafohet nga populli si zëri i rinisë dhe e bën Kryeministrin dhe qeverinë e tij më të famshme se kurrë…

Koha: 85 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *