PRISNI 7 SEKONDA

#Alive

Pasi në qytet përhapet një virus i rrezikshëm i cili i kthen njerzit në zombi, vendi bëhet pothuajse i pabanueshëm dhe i frikshëm, por aty ndodhet një i mbijetuar i cili ka ngelur i izoluar në apartamentin e tij, kjo do jetë historia e tij…

Koha: 98 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *