All About My Mother (1999)

Estebani dëshiron të bëhet një shkrimtar dhe kërkon të zbulojë identitetin e nënës së tij të dytë, që është një person i komplikuar dhe mbahet sekret nga nëna e tij Manuela.

Koha: 101 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *