All the Devil’s Men (2018)

Ky thriller-aksion eksploziv rrëfen për një burrë të dëmtuar nga betejat në Luftën e Terrorit, i cili është i detyruar të shkojë në Londër për të ndjekur një operacion të CIA-s. Kjo gjë e çon në një betejë vdekjeprurëse me një ish-mik ushtrie dhe ushtrinë e tij private.

Koha: 99 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *