Along Came Polly

Jo të gjitha martesat zgjasin, por ajo e Rubenit nuk kaloi dot as ditën e parë të muajit të mjaltit. Edhe pse i shkatërruar emocionalisht, ai vendos t’ia nisë nga e para dhe kupton, se jeta ndjek planet e saj.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *