Along with the Gods: The Last 49 Days (2018)

Në Jetën e Përtejme një rojtar do ndihmojë një shpirt të humbur gjatë gjyqeve të tij, ndërsa dy ndihmësit e tij të tjerë ndihmojnë një ish-rojtar në tokë, duke zbuluar kështu dhe të vërtetën e historisë së tyre mijëra vjeçare.

Koha: 142 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *