PRISNI 7 SEKONDA

American Factory

Një miliarder kinez hap një fabrikë xhamash në Ohajo ku punëson më shumë se 2000 amerikanë. Ditët e para të shpresës dhe optimizmit i hapin rrugë përplasjes së teknologjisë së avancuar të Kinës me klasën punëtore të Amerikës.

Koha: 110 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *