American Murder: The Family Next Door

Në 2018, 38 vjeçarja Shanann Watts dhe dy vajzat e saj u zhdukën në mënyrë të pa shpjegueshme në Kolorado. Me dhimbje të madhe historia tronditëse e kësaj familje u përhap në të gjithë botën…

Koha: 82 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *