American Muscle

Xhon Falkon bëri 10 vjet burg për për diçka që nuk ishte faji i tij.  Dhe tani ka dalë për tu hakmarrë kundër atyre që e futën aty, bandës së vëllait të tij.

Koha: 79 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *