American Psycho (2000)

Një shef ekzekutiv pasanik i investimeve bankare të Nju Jorkut, Patrik Beitmen, e fsheh egon e tij psikopatike nga kolegët dhe miqtë ndërkohë që zhytet akoma më shumë në fantazitë e dhunshme dhe hedoniste.

Koha: 101 min