Among Ravens (2014)

Historia e një grupi miqsh që ritakohen për fundjavën e përvitshme të 4 Korrikut që përballen me Çadin, një fotograf i natyrës së çuditshme dhe të bukur i cili fillon të ndryshojë jetët e tyre një nga një.

Koha: 103 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *